Normes del Menjador Escolar


Aquest servei està obert a qualsevol suggeriment i podeu fer-lo arribar a través de la bústia del menjador o bé mitjançant entrevista concertada. És important també recordar les següents normes aprovades pel Consell Escolar i recollides al Reglament del Menjador:

1.       Sobre control de qualitat:   Al curs passat , en sessió ordinària de Consell Escolar, i a proposta dels pares, es va aprovar que en qualsevol  dia, el representant familiar al Consell Escolar podrà realitzar la prova del menjar dels nens i nenes. Al respecte, el servei de cuina servirà un menú-prova

2.       Comunicació Pares/mares i Escola:
2.1.    Es prega es faci us de la bústia del menjador i del correus electrònic per a:

2.1.1. Temes econòmics: Elisabet Diaz (es recorda, que els dies aïllats s’han d’ abonar a través del tiquet adquirit a  "la Caixa".

2.1.2. Temes Educatius i problemes puntuals (dietes,accidents,  convivència): Srta. Elisabeth o Direcció

3.       RESUM DE NORMES MÉS IMPORTANTS

3.1.    Les persones intermediàries entre vostès i l’escola, son l’equip directiu del menjador, en cap moment, les cuineres o les monitors/es.

3.2.    Les conductes contraries a les normes de convivència (Decret de Dret i deures del Alumnes) es registren en un llibre a través de fitxes: “ partes “, i es recorda que amb cinc “ partes “ l’alumne perdrà el dret al servei de menjador durant cinc dies. Les reiterades infraccions poden derivar en la perduda definitiva del mateix.

3.3.    Les medicaments s’administraran si entreguen firmada la petició d’ajut a través de la fitxa adient (es facilitarà en Direcció o Encarregada de menjador).

3.4.    Només podem facilitar menú dieta si està degudament justificat i prèviament dipositat a la bústia d’aquest menjador abans de les 10 h del mati. Cal que col·laborin en l’educació d’una alimentació variada i no cedeixin davant de posicions tipus: “el peix  no m’agrada o no m’agrada tal cosa”.

3.5.    En cas d’errada per part d’algun membre de l’equip de menjador, es prega es demani entrevista amb direcció i no implicar als nens/nenes directament amb els adults. Segur que amb bona predisposició trobarem la resposta a qualsevol incidència.

3.6.    Els nens i nenes estan obligats a respectar als monitors/monitores exactament igual que als professors/es  i no podem tolerar , per incívic, qualsevol falta de respecte, o agressiva.

3.7.    De dilluns a dijous només poden quedar-se a fer “deures” vigilats, als nens/nenes habituals que prèviament  ho ha demanat .

3.8.    Per raons obvies, és important que no portin joguines de casa i molt menys telèfons  mòbils, l’encarregada del menjador ha presentat un programa d’actuacions , que trobaran penjat al tauler d’anuncis: Relació Escola-Pares i mares al vestíbul i que anirem impulsant al llarg del curs.

3.9.    Es considerarà usuari habitual quan prèviament es fa constar un minin de dos dies setmanals. Els dies que no s’ajustin als previs acordats, s’han de pagar amb tiquets (la caixa).


Moltes gràcies per la seva confiança i col·laboració.

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog